Ventouris Ferries
1999-2014: 15 vite me ju

Paguaj më pak, udhëto më mirë!

ITALY-ALBANIA

40% early booking

VE vlefshme për rezervime dhe bileta të blera deri më 31/03/2017 dhe udhëtime nga 01/04/2017 deri më 31/09/2017.

Kabina duke filluar nga 45€

Në nisjet e paradites dhe darkës nga Bari dhe nga Durrësi, çmimet e kabinave janë të njëjta me çmimet e akomodimit deck plus 5€ për pasagjer.

20% për biletat e kthimit

E vlefshme për pasagjerët dhe autoveturat e tyre në rast se bileta blihet vajtje-ardhje.

ITALY-GREECE

Early booking

40% early booking discount for reservations and tickets issuance made until 28/02/2017.

Return Discount

Up to 35% discount on the return tickets.

For round trip tickets the discount for passengers and vehicles has been already calculated in the mentioned fares at the “RETURN” column is only applicable if a round trip ticket is purchased at the same time.

The return discount is granted regardless which port of return is selected.

Children Discount

Children from 4 up to 12 years old, travel with 50% discount on the net fares (one way and return)

Children up to 4 years old, who do not occupy a bed travel FREE of charge (port expenses – €12,00 – must be paid).