Free cookie consent management tool by TermsFeed

Our Fleet

Anijet janë të njohura për sigurinë, komoditetin dhe shpejtësinë e tyre, janë luksoze dhe kanë restorante të bukur, bare, kazino dhe dyqane duty-free.

F/B Rigel VII

F/B RIGEL VII

 • 1500 pasagjerë
 • 500 shtretër
 • 450 autovetura
 • 165m gjerësia
 • 26m gjerësia
 • Self Service
 • Duty-free Shop
 • WiFi Internet
 • Telefon Gsm
 • Ajër i kondicionuar
F/B Rigel II

F/B Rigel II

 • 2300 pasagjerë
 • 1200 shtretër
 • 500 autovetura
 • 146m gjerësia
 • 26m gjerësia
 • Restorant
 • Self Service
 • Bar-Kafe
 • Duty-free Shop
 • WiFi Internet
 • Telefon Gsm
 • Ajër i kondicionuar
 • Cinema
 • Hall për Konferencave
 • Playroom
F/B Rigel III

F/B Rigel III

 • 1800 pasagjerë
 • 950 shtretër
 • 450 autovetura
 • 132m gjerësia
 • 24m gjerësia
 • Self Service
 • Duty-free Shop
 • WiFi Internet
 • Telefon Gsm
 • Ajër i kondicionuar
Oferta speciale çdo ditë
Rregjistrohu tek newsletter-i jonë: