Free cookie consent management tool by TermsFeed

Rreth Ventouris Ferries

VENTOURIS FERRIESTM themeluar në 1976, ka qënë një emër aktiv në tregtinë e pasagjerëve/roro me rezulate të shkëlqyera.

Që prej vitit 1984, kompania VENTOURIS FERRIES ka një prani më dinamike me anije, që mbajnë markën dhe emblemën e VENTOURIS FERRIES, duke ofruar shërbim jo vetëm në rrugët bregdetare por gjithashtu dhe në linjën midis Greqisë dhe Italisë dhe më vonë në linjën midis Italisë dhe Shqipërisë.

Anijet që mbajnë markën dhe/ose emblemën e VENTOURIS FERRIES janë gjithnjë nën manaxhimin e kompanive të besueshme, të cilat kanë si emërues të përbashkët dhe bazë të suksesit të tyre vlerën e vendosur në kapitalin njerëzor.

Personeli i kompanive manaxhuese përbëhet nga individë të standardeve të larta, të mirë formuar dhe me eksperiencë të lartë, shumica e tyre ka një karrierë mbi dhjetë vjeçare në këtë fushë, të cilët e kthejnë besimin e dhënë nga manaxhimi duke qëndruar besnik dhe shkëlqyer në detyrat e tyre.

Oferta speciale çdo ditë
Rregjistrohu tek newsletter-i jonë: