COVID-19 - Useful Information

Çmime pasagjerë

PASAGJERË / BARI-CORFU-CORFU Sezoni i ulët Sezoni i mesëm Sezoni i lartë
KODI KATEGORISË AKOMODIMI VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE
LX2 Kabinë 2 krevate e jashtme me dush & WC 169 118 206 146 233 165
A2 Kabinë 2 krevate e jashtme me dush & WC 127 89 159 113 182 129
A3 Kabinë 3 krevate e jashtme me dush & WC 127 89 159 113 182 129
A4 Kabinë 4 krevate e jashtme me dush & WC 127 89 159 113 182 129
AB2 Kabinë 2 krevate e brendshme me dush & WC 105 74 133 95 153 109
AB3 Kabinë 3 krevate e brendshme me dush & WC 105 74 133 95 153 109
AB4 Kabinë 4 krevate e brendshme me dush & WC 105 74 133 95 153 109
B2 Kabinë 2 krevate e jashtme pa sherbime 84 59 109 78 126 90
B3 Kabinë 3 krevate e jashtme pa sherbime 84 59 109 78 126 90
BB2 Kabinë 2 krevate e brendshme pa sherbime 84 59 109 78 126 90
BB3 Kabinë 3 krevate e brendshme pa sherbime 84 59 109 78 126 90
BB4 Kabinë 4 krevate e brendshme pa sherbime 84 59 109 78 126 90
S Poltronë 58 41 77 55 89 64
D Akomodim i thjeshtë 48 34 67 48 79 57
AUTOVETURA / BARI-CORFU-CORFU Sezoni i ulët Sezoni i mesëm Sezoni i lartë
KODI KATEGORISË AKOMODIMI VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE
CL4 Autovetura & Jeeps 50 35 75 54 95 68
VTRL3 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh deri në 3.00 m gjatësi 35 25 60 44 80 58
VTRL5 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 3,01 - 5.00 m gjatësi 80 56 105 75 125 89
VTRL7 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 5,01 - 7.00 m gjatësi 110 77 155 110 175 124
VTRL9 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 7,01 - 9.00 m gjatësi 150 105 195 138 235 166
VL5 Minibuses, Campers nga 3,01 a 5.00 mt. gjatësi 80 56 105 75 125 89
VL7 Minibuses, Campers nga 5,01 a 7.00 mt. gjatësi 110 77 155 110 175 124
VL9 Minibuses, Campers nga 7,01 a 9.00 mt. gjatësi 150 105 195 138 235 166
MOT Motora & Skuter 18 13 31 23 39 29
BIC Biçikleta Falas Falas Falas Falas Falas Falas
PASAGJERË / BARI-CEFALONIA Sezoni i ulët Sezoni i mesëm Sezoni i lartë
KODI KATEGORISË AKOMODIMI VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE
LX2 Kabinë 2 krevate e jashtme me dush & WC 177 142 215 173 244 196
A2 Kabinë 2 krevate e jashtme me dush & WC 135 108 168 135 193 155
A3 Kabinë 3 krevate e jashtme me dush & WC 135 108 168 135 193 155
A4 Kabinë 4 krevate e jashtme me dush & WC 135 108 168 135 193 155
AB2 Kabinë 2 krevate e brendshme me dush & WC 113 90 142 115 164 132
AB3 Kabinë 3 krevate e brendshme me dush & WC 113 90 142 115 164 132
AB4 Kabinë 4 krevate e brendshme me dush & WC 113 90 142 115 164 132
B2 Kabinë 2 krevate e jashtme pa sherbime 92 74 118 95 137 111
B3 Kabinë 3 krevate e jashtme pa sherbime 92 74 118 95 137 111
BB2 Kabinë 2 krevate e brendshme pa sherbime 92 74 118 95 137 111
BB3 Kabinë 3 krevate e brendshme pa sherbime 92 74 118 95 137 111
BB4 Kabinë 4 krevate e brendshme pa sherbime 92 74 118 95 137 111
S Seats 66 53 86 70 100 81
D Deck 56 45 76 62 90 73
AUTOVETURA / BARI-CEFALONIA Sezoni i ulët Sezoni i mesëm Sezoni i lartë
KODI KATEGORISË AKOMODIMI VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE
CL4 Autovetura & Jeeps 70 56 95 77 115 93
VTRL3 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh deri në 3.00 m gjatësi 55 44 80 65 100 81
VTRL5 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 3,01 - 5.00 m gjatësi 100 80 125 101 145 117
VTRL7 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 5,01 - 7.00 m gjatësi 130 104 175 141 195 157
VTRL9 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 7,01 - 9.00 m gjatësi 170 136 215 173 255 205
VL5 Minibuses, Campers nga 3,01 a 5.00 mt. gjatësi 100 80 125 101 145 117
VL7 Minibuses, Campers nga 5,01 a 7.00 mt. gjatësi 130 104 175 141 195 157
VL9 Minibuses, Campers nga 7,01 a 9.00 mt. gjatësi 170 136 215 173 255 205
MOT Motora & Skuter 18 14 31 26 39 32
BIC Biçikleta Falas Falas Falas Falas Falas Falas

Çmimet në EURO, per person, per automjet dhe për këto.

  • Ushqimi dhe pijet nuk janë të përfshira.
  • Taksat portuale, 15,00 për person dhe për automjet Euro, nuk përfshihet.
  • Në kolonën Ardhje zbritja në çmimin e pasagjerit është përllogaritur.
  • FËMIJË 4-12 vjet: 50%. Fëmijët nën moshën 4 vjeç: udhëtim falas, pa të drejtën për një shtrat ose karrige (të paguajnë vetëm taksat portuale, 15 Euro)

Oferta speciale çdo ditë
Rregjistrohu tek newsletter-i jonë: