COVID-19 - Useful Information

Çmime pasagjerë

PASAGJERË / BARI-SARANDA E RE Sezoni i ulët Sezoni i mesëm Sezoni i lartë
KODI KATEGORISË AKOMODIMI VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE
A2 Kabinë 2 krevate e jashtme me dush & WC 130 104 140 112 150 120
A3 Kabinë 3 krevate e jashtme me dush & WC 120 96 130 104 140 112
A4 Kabinë 4 krevate e jashtme me dush & WC 110 88 120 96 130 104
AB2 Kabinë 2 krevate e brendshme me dush & WC 110 88 120 96 130 104
AB3 Kabinë 3 krevate e brendshme me dush & WC 100 80 110 88 120 96
AB4 Kabinë 4 krevate e brendshme me dush & WC 90 72 100 80 110 88
B2 Kabinë 2 krevate e jashtme pa sherbime 100 80 110 88 120 96
B3 Kabinë 3 krevate e jashtme pa sherbime 95 76 105 84 115 92
B4 4-bed outside cabin without facilities 90 72 100 80 110 88
BB2 Kabinë 2 krevate e brendshme pa sherbime 95 76 105 84 115 92
BB3 Kabinë 3 krevate e brendshme pa sherbime 90 72 100 80 110 88
BB4 Kabinë 4 krevate e brendshme pa sherbime 85 68 95 76 105 84
S Poltronë 60 48 70 56 80 64
D Akomodim i thjeshtë 50 40 60 48 70 56
AUTOVETURA / BARI-SARANDA E RE Sezoni i ulët Sezoni i mesëm Sezoni i lartë
KODI KATEGORISË AKOMODIMI VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE
CL4 Autovetura & Jeeps 50 40 60 48 80 64
VTRL3 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh deri në 3.00 m gjatësi 35 28 45 36 65 52
VTRL5 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 3,01 - 5.00 m gjatësi 60 48 80 64 100 80
VTRL7 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 5,01 - 7.00 m gjatësi 100 80 120 96 140 112
VTRL9 Rimorkio bagazhesh, Rimorkio anijesh nga 7,01 - 9.00 m gjatësi 130 104 150 120 170 136
VL5 Minibuses, Campers nga 3,01 a 5.00 mt. gjatësi 60 48 80 64 100 80
VL7 Minibuses, Campers nga 5,01 a 7.00 mt. gjatësi 100 80 120 96 140 112
VL9 Minibuses, Campers nga 7,01 a 9.00 mt. gjatësi 130 104 150 120 170 136
MOT Motora & Skuter 25 20 35 28 45 36
BIC Biçikleta Falas Falas Falas Falas Falas Falas

Fares in euro from Bari to Saranda or vice versa.

 • Çmimet në EURO, per person, per automjet dhe për këto.
 • Ushqimi dhe pijet nuk janë të përfshira.
 • Në kolonën Ardhje zbritja në çmimin e pasagjerit është përllogaritur.
 • Port expenses-Euro 12,00 per pax and per vehicle-are not included and are not commissionable.
 • CHILDREN from 4 to 12 years old 50% DISCOUNT.
 • CHILDREN under 4 years old travel FREE, not entitled to a bed or seat (port expenses - Euro 12,00 - must be paid).
PASAGJERË / BARI-DURRËS Sezoni i ulët Sezoni i mesëm Sezoni i lartë
KODI KATEGORISË AKOMODIMI VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE
LUX Kabinë 2/3/4 krevate e jashtme me dush & WC 100 80 120 96 140 112
A Kabinë 2/3/4 krevate e jashtme me dush & WC 85 68 105 84 115 92
AB Kabinë 2/3/4 krevate e brendshme me dush & WC 75 60 95 76 105 84
CB Kabinë 2/3/4 krevate e brendshme me dush & WC (ponte e poshtme) 72 58 90 72 95 76
B Kabinë 2/3/4 krevate e jashtme pa sherbime 70 56 75 60 85 68
BB Kabinë 2/3/4 krevate e brendshme pa sherbime 70 56 75 60 85 68
C Dormitore 2/3/4 krevate pa sherbime (ponte e poshtme) 55 44 65 52 75 60
S Poltronë 50 40 60 48 70 56
D Akomodim i thjeshtë 50 40 60 48 70 56
AUTOVETURA / BARI-DURRËS Sezoni i ulët Sezoni i mesëm Sezoni i lartë
KODI KATEGORISË AKOMODIMI VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE VAJTJE ARDHJE
CL4 Autovetura & Jeeps 90 72 95 76 105 84
VL3 Caravans, Baggage trailers, Boat trailers up to 3.00 m length 40 32 45 36 50 40
VL5 Minibuses, Caravans, Campers, Baggage trailers, Boat trailers from 3.01 m to 5.00 m length 95 76 105 84 115 92
VL7 Minibuses, Caravans, Campers, Baggage trailers, Boat trailers from 5.01 m to 7.00 m length 115 92 125 100 130 104
VG7 Minibuses, Caravans, Campers, Baggage trailers, Boat trailers over 7.01 m length 140 112 150 120 155 124
MOT Motora & Skuter 25 20 35 28 40 32
BIC Biçikleta Falas Falas Falas Falas Falas Falas

Fares in euro from Bari to Durres or vice versa.

 • Në kolonën “Ardhje” zbritja në çmimin e pasagjerit është përllogaritur. Zbritja është e aplikueshme vetëm në rastin kur bileta blihet vajtje - ardhje.
 • Studentët përfitojnë 20% zbritje nga çmimi ekzistues në këto akomodime: AB, B, BB, S & D.
 • Zbritjet nuk mund të përfitohen të gjitha njëherësh (përjashtuar fëmijët në kthim).
 • Çmimet mund të ndryshohen dhe pa paralajmërim.
 • Fëmijët deri në 4 vjeç udhëtojnë falas pa të drejtë krevati dhe poltroni. Fëmijët nga 4 deri në 12 vjeç përfitojnë zbritje deri në 50% të çmimit (në vajtje dhe ardhje).
 • Zyrtarë të Ambasadave / NATO / EU dhe anëtarët e familjeve të tyre përfitojnë 20% zbritje.
 • Lartësia e autoveturave, përfshirë bagazhet mbi to nuk duhet t'i kalojë 2 m.
 • Taksa portuale 12€ për pasagjerë dhe për autoveturë.
Oferta speciale çdo ditë
Rregjistrohu tek newsletter-i jonë: