Free cookie consent management tool by TermsFeed

Çmime kamiona dhe ngarkesa

Kategoria Kamion
BARI - DURRËS
GJATËSIA E DIEL E HËNË, E MARTË E MËRKURË, E ENJTE, E PREMTE, E SHTUNË
PESHA BAF / Taksat Portuale TOTALI PESHA BAF / Taksat Portuale TOTALI PESHA BAF / Taksat Portuale TOTALI
Deri 5 m 175 45 220 195 45 240 235 45 280
5.01 - 7.00 m 195 45 240 215 45 260 255 45 300
7.01 - 9.00 m 215 45 260 235 45 280 275 45 320
9.01 - 11.00 m 245 45 290 265 45 310 305 45 350
11.01 - 13.50 m 295 45 340 315 45 360 355 45 400
13.51 - 16.50 m 385 45 430 405 45 450 445 45 490
16.51 - 18.00 m 395 45 440 415 45 460 455 45 500
Rimorkio 305 45 350 325 45 370 365 45 410
Transportues makinash (ngarkuar) 415 45 460 435 45 480 495 45 540
DURRËS - BARI
GJATËSIA E PREMTE E ENJTE, E SHTUNË E HËNË, E MARTË, E MËRKURË, E DIEL
PESHA BAF / Taksat Portuale TOTALI PESHA BAF / Taksat Portuale TOTALI PESHA BAF / Taksat Portuale TOTALI
Deri 5 m 175 45 220 195 45 240 235 45 280
5.01 - 7.00 m 195 45 240 215 45 260 255 45 300
7.01 - 9.00 m 215 45 260 235 45 280 275 45 320
9.01 - 11.00 m 245 45 290 265 45 310 305 45 350
11.01 - 13.50 m 295 45 340 315 45 360 355 45 400
13.51 - 16.50 m 385 45 430 405 45 450 445 45 490
16.51 - 18.00 m 395 45 440 415 45 460 455 45 500
Rimorkio 305 45 350 325 45 370 365 45 410
Transportues makinash (ngarkuar) 415 45 460 435 45 480 495 45 540

Mimet (një mënyrë) në euro

  • Shoferi ka të drejtën e një krevati falas në kabinë
  • Shoferi i dytë paguan çmim special të akomodimit deck dhe sistemohet me krevat në kabinë sipas disponibilitetit.
  • Taksat portuale janë të përfshira. Nuk përfshihen kostot e transportit të portit të Barit (imbarkim-zbarkim) për mjetet e pashoqëruara. Tarifat e tonazhit nga Bari nuk janë përfshirë.
  • Shoferet e kamionave kane te perfshire ne cmim nje racion ushqim per darke. Racionet shtese me 25% skonto.
  • Shoferi i dyte ka te drejte te kete skonto 25% ne restorantin self service (pijet nuk jane te perfshira).
  • Shoferat e kamionëve janë të detyruar të jenë pajisur me policë ngarkesë të paktën 3 orë përpara nisjes së anijes, përndryshe kompania nuk siguron vendin.
Oferta speciale çdo ditë
Rregjistrohu tek newsletter-i jonë: