Free cookie consent management tool by TermsFeed

Çmime kamiona dhe ngarkesa

Kategoria Kamion
IG.TSA - CORFU - BARI
GJATËSIA TUESDAY THURSDAY SATURDAY SUNDAY
PESHA BAF TOTALI PESHA BAF TOTALI PESHA BAF TOTALI PESHA BAF TOTALI
Deri 5 m 315 85 400 205 85 290 115 85 200 265 85 350
5.01 - 7.00 m 355 85 440 235 85 320 155 85 240 315 85 400
7.01 - 9.00 m 395 85 480 275 85 360 185 85 270 345 85 430
9.01 - 13.50 m 485 85 570 345 85 430 255 85 340 415 85 500
Rimorkio 455 85 540 315 85 400 225 85 310 385 85 470
13.51 - 16.50 m 535 85 620 405 85 490 315 85 400 485 85 570
16.51 - 18.00 m 565 85 650 435 85 520 335 85 420 515 85 600
Transportues makinash (ngarkuar) 625 85 710 495 85 580 365 85 450 595 85 680
BARI - CORFU - IG.TSA
GJATËSIA MONDAY WEDNESDAY FRIDAY SATURDAY
PESHA BAF TOTALI PESHA BAF TOTALI PESHA BAF TOTALI PESHA BAF TOTALI
Deri 5 m 115 85 200 205 85 290 315 85 400 315 85 400
5.01 - 7.00 m 155 85 240 235 85 320 355 85 440 355 85 440
7.01 - 9.00 m 185 85 270 275 85 360 395 85 480 395 85 480
9.01 - 13.50 m 255 85 340 345 85 430 485 85 570 485 85 570
Rimorkio 225 85 310 315 85 400 455 85 540 455 85 540
13.51 - 16.50 m 315 85 400 405 85 490 535 85 620 535 85 620
16.51 - 18.00 m 335 85 420 435 85 520 565 85 650 565 85 650
Transportues makinash (ngarkuar) 365 85 450 495 85 580 625 85 710 625 85 710

Mimet (një mënyrë) në euro

  • Shoferi ka të drejtën e një krevati falas në kabinë
  • Bashkë shoferët paguajnë 35,00 Euro për biletën në kuvertë dhe udhëtojnë në kabinën nëse ka disponibilitet
  • Tarifat nuk përfshijnë V.A.T, mëngjes dhe ushqim
  • Taksat portuale nuk janë të përfshira.
  • Drejtuesit e kamionëve janë të detyruar të kenë lëshuar faturat e ngarkesës së paku 2 orë para nisjes së anijes. Përndryshe, kompania nuk garanton disponueshmërinë e hapësirës.
Oferta speciale çdo ditë
Rregjistrohu tek newsletter-i jonë: