Free cookie consent management tool by TermsFeed

Jo vetëm udhëtim, përjetoni destinacionin!

Ventouris Ferries ka krijuar partneritet me www.DayTrip4U.com, i cili po ofron ekskursione në një larmi të madhe destinacionesh.

Rezervime të menjëhershme, udhëtime ditore të cilësisë së lartë, ide eskluzive për turistin për të eksploruar vendin që viziton dhe një përzgjedhje të gjërë të aventurave dhe aktiviteteve.

Udhëtime çdo ditë, nga mijëra zgjedhje, është një përvojë eskluzive dhe unike që sjell udhëtarin në kontakt me destinacionin. Zbuloni shtigje, ture, llojet e verës dhe ushqimit apo edhe zhytjet në det ose shëtitje me kuaj. Zbuloni aventura dhe joshje të cilat do të tejkalojnë çdo pritshmëri.

DayTrip4U.com ka kushtet më të mira të anullimit dhe ndryshimit, gjithashtu dhe çmimet më të mira në treg.

Kombinimi i cilësisë unike të shërbimeve dhe ndërveprimit të udhëtarit me platformën www.DayTrip4U.com është “check in” në listën e çdo udhëtari me një larmi të madhe zgjedhjesh për Italinë dhe Greqinë gjithashtu.

Privilegje për secilin prenotues të Ventouris – DayTrip4U 5% zbritje në të gjitha aktivitetet duke përdorur kodin promocional: VENTOURIS

Vetëm pasi të keni klikuar ‘’Add to Chart”; klikoni tek “have a promo code?” dhe “enter promo code” do të shfaqet.
Më pas shkruaj: VENTOURIS, kliko “Apply” dhe mesazhi “Discount has been applied” do të dalë aty. Çdo gjë u përfundua, shijoni udhëtimin tuaj!

*Dy ose më shumë zbritje nuk mund të aplikohen bashkë.

Vatican City
Big-Ben
Oferta speciale çdo ditë
Rregjistrohu tek newsletter-i jonë: